Membrii trupei Roxette au solicitat organizatorilor concertului de joi, de la Cluj-Napoca, să le pregătească preparate culinare cu specific ardelenesc, dar și bere, vin roșu, salate, fructe și ghimbir feliat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform unui comunicat de presă transmis, luni, de organizatorii concertului Roxette de la Cluj-Napoca, echipa de producție pregătește ultimele detalii înaintea evenimentului de pe Cluj Arena.
„Obișnuită deja cu ospitalitatea românească, Roxette declară că abia așteaptă să revină în România, să descopere Clujul și bucătăria ardelenească”, se arată în comunicat.
Conform sursei citate, Roxette va ajunge peste câteva zile în România, iar cei doi componenți ai trupei, Marie și Per, sunt entuziasmați în ceea ce privește noua lor vizită, declarându-se încântați să cunoască publicul din Ardeal.
„De altfel, Clujul pare să-i fi impresionat deja pe cei doi membri ai trupei care au declarat că și-ar dori să poată explora orașul, dacă programul le va permite acest lucru. În mod cert însă vor încerca bucătăria locală, rugându-i pe organizatori să le pregătească o serie de sugestii culinare cu specific ardelenesc. Pe lângă acestea, trupa a mai solicitat bere și vin roșu autohton, multe salate și diferite tipuri de lapte și iaurt. Din culise însă nu va trebui să lipsească nici ghimbirul feliat, fructele proaspete sau brânzeturile”, se arată în comunicat.
Pe de altă parte, trupa își dorește ca întreaga zonă de backstage și, în special, cabinele celor doi soliști să fie decorate cu flori de sezon și multe lumânări parfumate.
„Și pentru că tot mai mulți artiști au dezvoltat de-a lungul anilor un spirit eco, nici Roxette nu face excepție, astfel că în zona de culise vor fi amplasate mai multe recipiente pentru colectare selectivă, fiind utilizate cu precădere produse reciclabile”, se mai arată în comunicat.
Concertul va avea loc joi, pe Cluj Arena, în deschiderea show-ului urmând a concerta Les Elephants Bizzares și Grimus.